Vasanejdens Pensionärer

Välkommen till Vasanejdens Pensionärer 

Vi är den där lilla föreningen, där man upplever gemenskap och gemytlig samvaro varje vecka, eller så ofta man önskar, där man lär känna varandra snabbt och där man hittar samtalsämnen med var och en. Läs mera om vad vi sysslar med på sidan om vår verksamhet.

Du är varmt välkommen med i vår samvaro.

Nu - i coronatider

Under rådande omständigheter med corona och undantagstillstånd o.s.v. har vi, liksom alla andra pensionärsföreningar i Österbotten, ställt in alla möten från och med 18 mars åtminstone en månad framåt. Det betyder att vi inte har några veckoträffar, årsmötet som vi skulle ha haft 25.3. är framskjutet tills situationen det medger liksom vårt stora lotteri som var planerat till efter påsk. Pensionärsparlamentet som skulle ha hållits i Vasa i maj är också inställt och hur det blir med vårterminens avslutande bussutfärd får vi ta ställning till då vi ser hur läget ser ut i maj.

Under den här tiden, då vi skall undvika alla folksamlingar och andra sociala möten, är det ändå bra att vi kan hålla kontakt med varandra på andra sätt. Så även om vi inte är uppdaterade med alla digitala kontaktsätt, så kan vi åtminstone ringa varandra och umgås via e-post och sms. Vi har ju tillgång till varandras telefonnummer, så vi kan höra av oss tillvarandra.

Här är en sida till förbundets webbsida som ni kan länka till för mera information:

https://www.spfpension.fi/info/